Perniagaan

BERITA BAIK…!!!

Buat Pemborong-Pemborong Barangan Dari Negara China

Ketahui bagaimana ANDA boleh 'KAWTEEM' untuk dapatkan harga borong yang sangat rendah dengan pembekal di China dengan lebih mudah...

Jika dahulu China dilihat sebagai negara ekonomi kelas kedua namun kini China merupakan satu kuasa besar dunia yang bakal menenggelamkan kuasa besar Eropah dan Amerika dalam dunia perniagaan serta kuasa ekonomi dunia.

Urusan perdagangan dunia sudah mula membuka mata untuk beralih arah ke China.

Semakin banyak program-program borong barang di China dilakukan secara berkelompok dan program-program ini tidak menghampakan setiap dari mereka termasuklah anda pemborong-pemborong dari Malaysia.

map

map

Lihatlah pada artikel di bawah yang melaporkan Guangzhou merupakan gerbang perniagaan yang menawarkan lambakan produk dari pelbagai jenis barangan untuk didagangkan dengan harga yang murah.

map

Saya pasti anda cukup yakin dengan potensi barangan dari negara China untuk diperdagangkan.

Walaupun tahap keyakinan anda tinggi namun akan timbul juga masalah-masalah terutamanya ketika berurusniaga dengan pihak pembekal negara China.

Mari saya tunjukkan beberapa masalah yang biasa dihadapi oleh pemborong-pemborong tempatan ketika mendapatkan barangan-barangan borong mereka :

 • Walaupun China memang terkenal dengan harga barangan yang murah namun bagi yang tidak pandai ‘deal’… sah-sah dapat harga yang mahal.
 • Apabila kita mengharapkan orang tengah memang kena cekik kerana orang tengah akan meletakkan harga yang tinggi namun apakan daya anda tiada pilihan lain
 • Agak gentar untuk meneroka lebih jauh pasaran China kerana masalah bahasa.
 • Tidak tahu bagaimana untuk berunding dengan baik dengan pembekal-pembekal di China (ssshhh…. yang terkenal dengan penipuan dan tipu helah mereka)

Bagaimana Untuk Atasi Kesemua Masalah Tersebut...???

Kesemua masalah di atas dapat anda atasi jika anda tahu berbahasa Mandarin. Lainlah jika anda seorang yang berbangsa Tiongha yang fasih dengan Bahasa Mandarin sudah tentu tiada masalah untuk berurusan dengan mereka.

Kita disuruh untuk menguasai bahasa Inggeris kerana sejak dahulu lagi bahasa Inggeris telah menjadi bahasa rasmi dunia dan kuasa-kuasa besar ekonomi dunia seperti Amerika dan United Kingdom menggunakan bahasa Inggeris.

Untuk bersama-sama menyertai kuasa-kuasa besar ini maka negara-negara lain terpaksa menguasai bahasa Inggeris.

Tetapi kini China merupakan antara kuasa besar dan penggunaan bahasa Mandarin yang merupakan bahasa rasmi China digunakan secara meluas.

Mudah Ke Nak Belajar Mandarin...???

Akan ada banyak alasan yang akan menghalang anda untuk mempelajari bahasa Mandarin.

 • Lebih 90% dari kita pasti dan pasti tidak akan ada masa untuk memasuki kelas bahasa Mandarin.
 • Belajar Mandarin...??? Susahnya...
 • Mandarin merupakan bahasa yang sangat asing terutamanya bagi kaum Melayu dan India
 • Dah tua-tua nak masuk kelas belajar balik boleh ke...??? Otak dah berkarat...
 • Tidak banyak pusat-pusat latihan yang menawarkan kelas bahasa Mandarin dan kalau ada pun sudah tentu jauh dari rumah.
 • Pasti kosnya tinggi...

Jika saya katakan bahawa kesemua alasan tersebut boleh diatasi... mahukah anda belajar bahasa Mandarin ini...???

Anda perlu faham saya tidak mengharapkan anda menjadi terlalu fasih dalam menguasai bahasa Mandarin ini dan cukuplah anda mampu berkomunikasi dengan bahasa yang mudah.

Ini kerana jika mereka tahu anda tahu bahasa Mandarin walaupun anda tidak fasih mereka akan ada rasa khuatir untuk menipu anda atau cuba meletakkan harga yang lebih tinggi dari sepatutnya.

Oleh kerana itu saya ingin memperkenalkan pada anda satu program belajar bahasa Mandarin secara online yang dipanggil :

JomMandarin.com

JomMandarin.com merupakan penyelesaian kepada segala masalah anda dalam mempelajari bahasa Mandarin.

JomMandarin.com merupakan perisian yang digunakan secara ’online’ atau interaktif bagi mempelajari bahasa Mandarin mudah.

Bila sebut ’online’ ini bermaksud dengan hanya menyediakan sebuah komputer @ lap top beserta dengan sambungan internet anda sudah boleh :

 • Mengikuti kelas bahasa Mandarin walau dimana sahaja. Ini bermakna lokasi bukan lagi menjadi halangan untuk untuk belajar bahasa Mandarin.
 • Mengikuti kelas pada bila-bila masa mengikut kesesuaian anda. Ini bermakna tidak cukup masa bukan menjadi alasan besar untuk tidak belajar bahasa Mandarin

Sebelum saya bercerita dengan lebih lanjut lagi faedah-faedah yang bakal anda terima dari JomMandarin.com mari kita lihat apakah sebenarnya yang terkandung di dalamnya...

map

Bagaimana JomMandarin.com boleh membantu anda mempelajari bahasa Mandarin mudah...???

Untuk mempelajari dan boleh berkomunikasi secara mudah bahasa Mandarin ini... JomMandarin.com telah bina satu sistem pembelajaran secara interaktif yang mempunyai 4 peringkat. Mari kita lihat...


Peringkat 1

demo

 • Dalam peringkat ini anda akan memulakan pembelajaran bahasa Mandarin anda dengan sebutan-sebutan yang ada dalam bahasa Mandarin. Konsonan-konsonan yang ada dalam bahasa Mandarin tidak susah untuk dikuasai.
 • Kaedah pembelajarannya mudah iaitu dengan klik kepada simbol konsonan dan dengar sebutan yang dimainkan melalui ’speaker’ seterusnya ikut untuk menyebut bunyi tersebut.
 • Tidak ada masalah kerana anda boleh melakukannya berulang-ulang kali sehingga anda dapat menyebut bunyi sebutan yang betul.
 • Malah anda juga boleh merakam bunyi sebutan anda sendiri dan bandingkan antara sebutan anda dengan bunyi yang dimainkan.

map


Peringkat 2

module 2

 • Dalam peringkat ini pula selepas anda telah menguasai sebutan-sebutan dalam bahasa Mandarin anda akan belajar perkataan-perkataan dalam bahasa Mandarin.
 • Terdapat 700 perkataan yang dipilih siap dengan gambar serta contoh penggunaan ayat bagi setiap perkataan-perkataan tersebut.
 • Anda juga akan belajar bagaimana membentuk ayat dari perkatan-perkatan yang baru anda belajar tersebut.

Peringkat 3

module 3

 • Dalam peringkat 1 dan peringkat 2 anda telah menguasai sebutan, perkataan-perkataan serta penggunaan ayat dari perkataan yang dipelajari dan dalam peringkat ini pula latihan diberikan untuk mengajar anda untuk berdialog dalam bahasa Mandarin.
 • Contoh-contoh dialog yang ada adalah sesuai bagi dialog urusan perniagaan, santai serta bagi mereka yang gemar melancung ke negara China.
 • Situasi-situasi yang terdapat di dalam latihan dialog merupakan situasi-situasi yang bakal anda tempohi seperti menempah teksi, ketika di hotel, di restoran, bertanyakan arah serta dalam masa-masa kecemasan.
 • Inilah kunci-kunci yang perlu anda tahu untuk 'survive' di China.

Peringkat 4

module 4

 • Peringkat ini merupakan peringkat terakhir sebelum anda boleh berkomunikasi sepenuhnya dalam bahasa Mandarin.
 • Latihan di dalam peringkat ini akan mengajar anda untuk memahami dengan mudah apa yang anda baca serta dengar dalam bahasa Mandarin.
 • Kekuatan latihan peringkat ini adalah dimana anda boleh berdialog secara spontan, lancar dan tepat.

map

Cuba anda bayangkan...

Selepas anda mengikuti segala yang terkandung di dalam JomMandarin.com saya pasti anda akan mampu berkomunikasi dalam bahasa Mandarin yang mudah.

Dengan penguasaan bahasa Mandarin yang anda ada maka anda boleh gunakan untuk pelbagai tujuan seperti :

 • Urusan perniagaan
 • Urusan jual beli
 • Ketika melancung
 • Malah anda juga boleh gunakannya di dalam negara kerana negara kita sendiri mempunyai rakyat bangsa Tiongha yang menggunakan bahasa Mandarin.

Saya tahu anda ingin belajar Mandarin bagi urusan borong di negara China... oleh itu anda boleh bayangkan bagaimana anda boleh mengejutkan pembekal-pembekal di sana yang cuba untuk berbohong mahupun cuba untuk cekik darah.

Mereka akan hormat anfda jika anda tahu berbahasa Mandarin.

map

JAMINAN BUAT ANDA

Demi menjaga KEPUASAN hati anda supaya tiada risiko yang bakal anda terima maka saya dengan rendah dirinya menawarkan jaminan kepada anda 30 Hari Wang Dikembalikan jika anda tidak berpuas hati dengan kandungan yang terdapat dalam JomMandarin.com.

map

Ya, Serius! Tanpa banyak soal, saya akan pulangkan 100% wang anda jika anda tidak berpuas hati dengannya. Namun dalam masa yang sama anda tidak boleh meneruskan pembelajaran anda tersebut.

Jangan risau, saya tidak akan blacklist atau melarang membeli produk saya yang lain. Apa yang perlu anda lakukan hanya beritahu saya dan saya akan kembalikan wang anda.

Jadi tiada risiko langsung jika anda menempah JomMandarin.com sekarang.

Nah... Pilihan Ditangan Anda Sekarang...

Dengan mempelajari bahasa Mandarin melalui JomMandarin.com ianya merupakan satu pelaburan ke atas diri anda.

Pelaburan yang bakal memberi keuntungan sampai bila-bila kepada anda. Anda boleh gunakannya untuk pelbagai tujuan dan dugunakan ke serata dunia yang menggunakan bahasa Mandarin.

Sekali ingatan buat anda bahawa China bakal memegang kuasa dunia dalam ekonomi dan bahasa rasminya adalah bahasa Mandarin dan sepastinyalah bahasa Mandarin akan digunakan dengan meluas.

Tahukah anda bahawa masyarakat Eropah dan Amerika sudah mula bergerak untuk mempelajari dan menggunakan bahasa Mandarin.

Kini anda perlu juga bergerak dan bertindak sebelum kita ditinggalkan oleh masyarakat dunia yang lain.

Anda perlu belajar bahasa Mandarin dan cara termudah untuk mempelajarinya adalah melalui JomMandarin.com.

Oleh klik butang tempahan dan miliki sistem pembelajaran interaktif ini dengan kadar yang segera.

map

Yang benar,

Admin JomMandarin.com

p/s – Saya pasti anda tahu potensi negara China sebagai lubuk mendapatkan barangan yang bakal menjana kekayaan buat anda namun satu perkara yang bakal menghalang anda untuk dapatkan ’deal’ terbaik dengan pembekal di sana iaitu BAHASA.

p/p/s – JomMandarin.com bukan setakat boleh membantu anda untuk belajar bahasa Mandarin malah pendekatan yang digunakan memudahkan anda untuk berdialog ketika melakukan urusniaga di China

p/p/p/s – Lagi cepat anda tahu menggunakan bahasa Mandarin lagi cepat anda membina empayar perniagaan anda. Oleh itu klik butang tempahan dan lakukan tempahan dengan segera.

map